Welkom bij Fiat 500 Dokter

Het team van De Fiat 500 Dokter

Mijn vrouw Yvonne heb ik ontmoet op een meeting voor Amerikaanse oldtimers, waar ik ook een drietal van bezit. Omdat Yvonne ook met enige mate verslingerd is aan oldtimers, vormen wij een perfecte match! Naast haar werk als IG verzorgende, verzorgt ze ook de administratie voor De Fiat 500 Dokter. Samen met onze honden Alice en Floortje en onze katten, wonen en werken wij alweer 7 jaar in onze woning en “praktijk” aan de Industrieweg 10A te Zoetermeer. Mijn meisje en ik vinden het fijn om samen met de honden te wandelen, met mooi weer een ritje te maken in een Amerikaanse oldtimer en naar meetings en op vakantie te gaan.

“Prof. Dr.” Ewald is een van mijn beste vrienden. Ik heb hem ontmoet toen ik hem een Fiatje voor restauratie had verkocht. Hij heeft zijn  Fiatje nog steeds en gaat vaak mee naar meetings en beurzen.

Robert Schelvis

Fiat 500 Dokter

Dokter Robert is de drijvende kracht en het gezicht van De Fiat 500 Dokter. Als grote fan van de Fiat 500 heeft hij jarenlange ervaring in het restaureren van Fiat’s. Voor al uw Fiat 500 vragen, van A tot Z, kunt u bij hem terecht!

Yvonne Schelvis

Administratie

Ook als het je grote passie is, bij een bedrijf dat de beste Fiat 500 producten verkoopt en uitstekende service verleent, is meer nodig. Yvonne is dan ook dé administratieve kracht die ervoor zorgt dat alles gesmeerd verloopt!

Prof. Dr. Ewald

Anesthesist

Een patiënt die er zeer ernstig aan toe is, moet helaas geopereerd worden. Onze kundige Prof. Dr. Ewald staat dan met zijn naald paraat om voor een pijnloze ingreep, de juiste verdoving toe te passen. Professor, bedankt!

Alice

Security

Als het 2e gezicht van De Fiat 500 Dokter is Alice bij vaste klanten een begrip. Behalve dat ze met een vertederend karakter haar charmes graag inzet, neemt ze bij calamiteiten haar rol als security zeer serieus!